September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Најново: Бранко Црвенкови частел девојки во Дискотека

На Бранко Црвенковски пошто оддамна е во пензија му станало досадно па решил да отиде во диско да се џуска и да отепа време.

Кога стасал на на влезот од дискотеката обезбедувањето останало со подзината уста и се разбира веднаш направило простор за да може Б.Ц да влезе без проблеми.

Влегол во дискотеката нашиот поранешен претседател и премиер и почнал да се џуска на електронска музика.

По 30 минути стасал келнерот и решил да појде да го праша Бранко што ќе порача.

Келнерот: Што ќе пиете?

Бранко: Како бе што ќе пијам демек незнаеш па сите знаат дека виски пијам!

Келнерот: Во ред господине веднаш ќе ви донесам.

Бранко: Донеси ми 10 шишиња да не ми носиш цело време па кога ќе ги испијам пак ќе ми донесеш.

Келнерот Во ред.

Бранко: Почекај! Која е онаа дама и што пие!?

Келнерот: Таа е Радмила Шеќеринска и пие исто така виски.

Бранко: Супер однеси и уште една коцка мраз од мене јас ја честам!!!

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw