March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Макрон најави бесплатни лубриканти и кондоми за владата во Македонија Таче кажа дека овој гест на Макрон сите ќе ги задоволи

Францускиот претседател Емануел Макрон за време на територијалната седница на Националниот совет за обнова, посветена на здравството посочи дека Македонската влада е лојален партнер на Франција но дека состојбата е загрижувачка затоа што целиот тим на владата во Македонија е подготвен да прави бушачко задлабочување без подмачкување и без соодветна заштита и со тоа си го става во ризик сопственото здравје.

Оваа донација од Макрон е пријателски гест за Македонската влада па затоа секој член на владата од 18 до 108 години ќе може бесплатно да користи кондом и лубрикант кога врши бушачко задлабочување во борбата за поголем % од тендерите.

Ковчевски изрази голема благодарност до Макрон за неговата донација и кажа дека за разлика од предходно сега тендерите ќе бидат договарани за пократко време затоа што се ќе се движи лесно и подмачкано.

Неофицијално дознавме дека веќе некој од пратениците му побарале дел од донацијата но тој сурово ги одбил со образложение дека оваа донација е само за владата.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw