March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Сите знаеле дека е мртов но по погребот тој се појавил се случи чудо во Македонија

Многумина мислат дека во Македонија неможе да се случи чудо затоа што самата посебе е чудо но и во нашата земја се случи чудо.

Додека присутните биле на гробот да оддадат почит во спомен на починатиот се случило вистинско чудо покојникот се појавил и ги преплашил присутните.

Човекот кој се појавил на гробот како жив е политичар од Македонија, додека луѓето биле на неговиот гроб некој од присутните случајно го изговорил зборот тендери по кажувањето на овој збор започнала земјата да се тресе се појавила силна светлина па кога покојниот политичар испаднал од гробот застанал е рекол АКО ГЛАСАТЕ ЗА МЕНЕ ЈАС ВИ ВЕТУВАМ ДЕКА ЌЕ СЕ БОРАМ ПРОТИВ КОРУПЦИЈАТА И ЌЕ ВЛЕЗЕМЕ ВО ЕУ.

Присутните на овој настан моментално се во шок но јасно прецизираа дека политичарот кој умрел и покрај тоа што се вратил на овој свет за него тендери повеќе нема да следуваат.

Од медицинскиот факултет појасни ја дека човекот иако бил мртов сепак во неговиот мозок и уши останале живи клетките кој можат да ги регистрираат зборовите ТЕНДЕР, ПРОЦЕНТ, МИНИСТЕРСКА ФУНКЦИЈА, па поради тоа телото добива сила повторно да се движи во одредена средина каде што се застапени овие зборови.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw