February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Видео: МВР објави видео како се организирале царицарниците пред акцијата

Овие денови имаше голема акција на Македонските гранични премини каде што едните отидоа да апсат а другите протестираа за да не бидат апсени сума сумарум предновогодишна представа за лица над 18 години во категоријата дупење во мозок.

Пред да се случи главната акција предходела пред акција за да се обезбеди видео доказ преку тајни камери.

Министерот Спасовски кажа дека камерите биле наместени под кодното име ПИКАВЕЦ.

По обезбедувањето на видео материјалите министерот наредил да се започне со акција, целосното организирање на царицарниците пред акцијата го имате подолу

Видео снимката од акцијата ПИКАВЕЦ погледнете ја ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw