December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Се бараат луѓе за работа кои одлично го познаваат германскиот јазик

Здраво на сите имаме потреба од тројца луѓе кои имаат одлично познавање на Германскиот Јазик.

Идните луѓе кои би биле ангажирани во работењето треба да знаат одлично познавање на германскиот јазик и да вршат преведување од Македонски на Германски и од Англиски на Германски Јазик.

За извршување на Работните задачи не е потребно да се доаѓа во канцелариски простор и истите работата ќе можат да ја обавуваат од дома.

Работните часови ќе бидат според потребите односно од 4 до максимум 8 часови на ден.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на следната емаил адреса: [email protected]

EfIhjEhiVZjACvmw