February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Видео: Славјанка и владата го објавија новиот пакет санкции за Русија кој ќе ја кутне на колена

Нашиот целосен државен врв заедно со нашите безбедносни структури денес имале важен состанок.

На состанокот било решено да се воведат нови санкции кон Руката федерација и Путиновиот режим

По извршените длабоки анализи било констатирано дека со новиот пакет санкции Русија ќе биде приморана да потпише капитулација најдоцна до месец Фебруар 2023 година.

По завршувањето на состанокот нашите експерти за безбедност и политичари си влечеа сламка кој да даде изјава па очигледно Славјанка ја извлече најкаратката сламка и се појави пред камерите а видеото го имате подолу

Новиот пакет на санкции кон Русија кој е доста опасен можете да го погледнете ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw