June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Фото: Путин омекна па и испрати новогодишен подарок на Славјанка

Колку и да е човек суров кога наближуваат новогодишните празници срцето му омекнува па се решава да прати одредени подароци.

Иако нашата земја воведе санкции кон Русија сепак и овој пат Путин испадна вистински мачо мен па на својата соперничка Славјанка и прати новогодишен подарок.

Министерката Славјанка потврди дека примила поклон од Путин но дека истиот не е одраз на мачо мен туку чиста провокација па затоа ќе има уште повеќе донација во оружје за Украина и уште поголеми санкции од нашата земја кон Русија.

Нашите извори ни кажаа дека во моментов во министерството за одбрана хаус мајсторот е приведен затоа што го искористил отсутноста на министерката па се обидел да и го украде поклонот од Путин а со тоа ја довел министерката во опасност од изѕемнување во време на зимските ладни денови по расчистување на случајот кон него ќе биде поднесена соодветна пријава.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw