June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Урсула до Ковачевски: Доколку го отворите уставот и јас ќе се соблечам гола ви ветувам

Убавата хрватица Ивана буквално ги полуде мажите на ова светско првенство во фудбал а ништо чудно во 2023 година во хрватска нафтените деривати да бидат по цена од 1 евро за тон.

Бидејќи фудбалскте натпревари се следат буквално секаде на планетава некои луѓе од политичките кругови на ЕУ добиваат чудни идеи и чудни фетиши.

Добро познатата Урсула која што беше во нашето собрание се инспирирала од убавата хрватица Ивана и му пратила предлог на Ковачевски во предлогот од Урсула се вели дека таа е спремна да се соблече пред пратениците и да им дозволи да плакнат очи доколку изгласаат ново отворање и промени на нашиот устав.

Ковачевски кој бил шокиран од овој предлог на Урсула ни кажа дека ова дополнително ја отежнило работата во Македонија затоа што по овој предлог од Урсула дури сега со сигурност пратениците нама шанси да гласаат за уставни измени.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw