February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Столтемберг: Путин е злосторник кој ги остави НАТО војските во тешка положба немаме гориво за тенковите и авионите

Во овие моменти Украина наликува на бојно поле каде што државите од западот и истокот си ги расчистуваат своите сметки.

Зимата календарски започнува на 22 Декември а со самото тоа се зголемуваат главоболките на НАТО членките поради постапките на диктаторот Путин.

Столтемберг: „ Путин е класичен воен злосторник кој за да допре до своите цели буквално НАТО војските не остави без нафтени деривати и природен гас па поради него во овој момент не само што сме без греење туку и немаме нафта за да се движат нашите тенкови затоа овој руски злосторник треба да одговара“.

Поради големата загриженост на Столтемберг и нашата Славјанка има покачен притисок и големи главоболки па го советуваше Столтемберг да не се тревожи затоа што Бучковски во гаражата веќе го спрема првиот прототип на тенк кој може да се движи на домашна ракија.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw