February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Холштајнер: Доколку сакате да влезете во ЕУ уапсете го поранешниот премиер имате доволно големи капацитети и опрема

Знаеме дека сакате да влезете во ЕУ и дека за тоа ни кенкате и досаѓате веќе неколку децении но за да влезете во ЕУ без да го отворите уставот ќе мора да направите други работи.

Холштајнер: „Дојдов во вашата земја Северна или како и да се вика пошто во иднина можеби пак ќе би текне да го смените името да ви испратам силна порака дека вашиот влез во ЕУ е возможен и без да го отворите уставот но ќе треба да го уапсите поранешниот премир но не Грувски туку Заев! Направете го тоа што ви го кажав доколку сакате да влезете во ЕУ“.

По шокантното барање на Холштајнер од Гермнанија поранешниот премиер Заев кажа дека тој никогаш не бил премиер на нашата земја и дека Холштајнер е во голема забуна која работи за Груевски.

Премиерот Ковачевски заедно со владата истакнаа дека Холштајнер по наредба од Груевски се обидува да го уништи Заев поради непознати причини иако тој никогаш не бил премиер на државата па за таа цел сегашниот премиер Ковачевски одлучи да ги прекине сите контакти и преговори со ЕУ за да го заштити Заев.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw