January 31, 2023

Ковачевски: Левица и Апасиев се виновни за тоа што ништо не ми оди од рака и се е поскапено

Овие денови најтесното раководство на СДСМ и на сегашната влада решиле да направат целосна и детална анлиза за да го пронајдат коренот на проблемите во нашата држава за да можат полесно да сватат зошто не им оди одрака.

По длабоката неколку дневна анализа Ковачевски и СДСМ успале да го пронајдат следниот заклучок.

„Денес целото раковотство на СДСМ или на владата утврдивме дека вистинскиот виновник за проблемите во државата се Апасиев и Левица па ние поради нив неможеме да влеземе во ЕУ и плус го налутија столтемберг за да не избркаат од НАТО! Значи Ковачевски цело време се труди да ги зграпчи листовите со преговори за влез во ЕУ но ајдукот Апасиев му ги краде и му ги кине па затоа овие негови постапки доведоа до поскапување во државата. Па како малку да им беше сето тоа го налутија и Столтемберг затоа што човекот падна на задникот откако се лизна на лушпа од банана па сега може и да не избрка од НАТО. Значи ние максимално се трудиме ама поради Левида и Апасиев ниту на партијата ниту на Ковачевски не им оди од рака“. Истакнаа од СДСМ.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw