December 5, 2022

Најнова вест: Имало многу краток и тензичен разговор помеѓу Ковачевски и Путин

На денешната седница за пратенички прашања премиерот на нашата земја даваше одговори за пратениците од опозицијата.

Едно од прашањата Ковачевски силно го погоди но за воља на вистината Димитар машки издржа и даде соодветен одговор.

Ковачевски: „Овие од опозицијата саат одговор во собранието епа штом сакаат еве им ќе добијат! Епа драги мои опозициски пратеници можете да си пукнете од мака затоа што сепак нема да има пасош за Онисченко а знаете ли зошто затоа што ми се јави Путин и ме испровоцира да не му дадам пасош! Ми се јави лично Путин и ми рече, СЛУШАЈ ВАМУ ДИМАЦ АКО НЕ МУ ДАДЕШ ПАСОШ НА ОНИСЧЕНКО ЌЕ ИМА ГОЛЕМИ ПОСЛЕДИЦИ ЈАСНО!? кога ми го рече тоа по телефон ми се крена косата од нервоза и му реков ТУФ ТУФ АБЕ НЕМА ГРЕШКА ЗА ТЕБЕ ЕПА БАШ СЕГА ЗА ИНАЕТ НЕМА ДА ИМА ПАСОШ ЗА ОНИШЧЕКНКО АБЕ ПУТИН ТИ СВЕСЕН ЛИ СИ НА КОГО МУ НАРЕДУВАШ ПА НИЕ СМЕ ЧЛЕНКА НА НАТО БЕ ЕЕЕЈЈЈ ТИ ЗНАЕШ ЛИ ЗА ТОА! Откако му го кажав тоа ми спушти на телефон затоа што се исплаши а прилично сум сигурен и дека се расплака“. Истакна Ковачевски.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw