December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Путин: Сон не ме фаќа од страв откако Таче ја повика Славјанка да стане и се исправи

Голема е веројатоста Путин да нареди на војниците да се повлечат од Украина и да се стави крај на воениот судир.

Рускиот претедател заедно со својот тим на советници веќе наголемо размислува да се повлече од Украина, да го признае поразот и да плати голема воена оштета.

Путин:„ Да ви кажам право во живо гледав кога Таче јавно ја повика Славјанка да стане и да се исправи сите да ја видат! Во тој момент почнав да ги гризам ноктите и си реков лелее ваа стана сите ја видоа сега повторно ќе прати тенкови за Украина и готово е со нас мораме да се повлечеме и да признаеме дека сме поразени затоа што раководството на Северна Макаронија нема заебанција“. Истакна испаничениот Путин кои едвај функционираше додека ја даваше изјавата.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw