December 5, 2022

Спасовски: Пишав ливче во кладилница и ме измамија одговорност мора да има

Денес и официјално започна светското првенство во Фудбал Домаќиноt Катар ќе игра против Еквадор.

Нашите полициски агенти на Спасовски му предале класифицирани информации и му потврдиле дека со сигурност ќе го суди првиот меч на светското првенство.

Кога го дознал ова Спасовски од нервоза веднаш почнал да ги грза ноктите од рацете затоа што пишал ливче дека Катар во првиот натпревар ќе биде победник но благодарение на Груевски во Моментов Еквадор води со 1 гол предност.

Портпаролот на Спасовски ни кажа дека Одговорност за оваа измама мора да има па затоа Спасовски заминал во Катар да го Уапси судијата односно Груевски.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw