December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Зеленски: ВМРО ДПМНЕ да ја остави Славјанка на мира таа имотот мене ми го препиша

Славјанка Петровска видно вознемирена од фактите изнесени на денешната прес конференција заборави да каже дали таа според место на живеење е евидентирана на ул. „Радишанска“ и дали тоа е истата улица и објект на кој се наоѓа луксузната Хациенда со базен – истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ.

По изнесувањето на погоре наведените факти нашата министерка за одбрана реши да ги негира ВМРО ДПМНЕ и тоа директно со помош на Зеленски.

Зеленски секако бидејќи е близок пријател со нашата Славјанка реши да стави крај на сите дилеми и да и помогне на нашата министерка за одбрана.

Зеленски: „Барам од ВМРО ДПМЕ да ја остави мојата пријателка Славјнка на мира затоа што таа нема имот и неможе да има имот на нејзино име тоа ви го гарантирам со мојот живот затоа што Славјанка целиот нејзин имот мене ми го препиша сите што мислат дека Славјанка ми дава само тенкови и ивиони се лажат до даска па мене Славјанка ми дава се што ќе и побарам, пред некој месец баш и реков АБЕ СЛАВЈАНКЕ ДАЈ НЕКОЕ КУЌАРЕ НА УЛИЦА РАДИШАНСКА и коа чудо жената бидејќи има големо срце ми го подари целиот имот што беше порано на нејзино име! Затоа Апелирам до ВМРО ДПМЕ да мислат разумно и европски а не брзоплето односно Руски“.

Се истакнува во реакцијата на Зеленски до Македонската јавност.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw