February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Жестоко реагирало обезбедувањето на Ковачевски: Премиерот за влакно не добил шамар

Денес обезбедувањето на нашиот премиер Ковачевски имало полни раце работа и морало жестоко да реагира.

Брзата реакција на обезбедувањето го спасило нашиот премиер во спротивно премиерот ќе добиел шамар.

Дознавме дека Ковачевски за малку ќе добиел шамар од владиниот функционер Маричиќ.

Неофицијално Маричиќ премногу се изнервирал од најновата наредба на Ковачевски, премиерот наш наредил на Маричиќ наместо бифтеци на државна сметка да му се готви пафлак затоа што е поевтин а разликата од трошокот да се даде на студентите за стипендии и за топол оброк за да го прекинат штрајкот кој го кренаа затоа што владата сакаше да им ги укине преголемите 120 денари но и некои стипендиите.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw