December 5, 2022

Заев: Русите ја изгубија војната во Украна не гледајте пропаганда од Левица Апасиев и Груевски

Во моментов ситуацијата во Украина сеуште е таква каква што па за истата коментираат многу експерти и политичари.

На сите нас ни е добро познато дека во нашата држава имаме експерти за се и се што а кога се однесува за водењето на политики и политичари е тогаш нашите политичари се од редот на чудесни створења кои можете да ги најдете само во приказаните.

За сегашните сличувања во Украина се огласи и нашиот поранешен премиер Заев.

Заев„ Доборо бе народе зарем не гледате дека русите во Украина ја изгубија војната и се повлекоа одамна од таму! Што сакам да кажам со ова па сакам да ви кажам дека Русите од Украина се повлекоа уште во месец мај а се останато што гледате е само голема пропаганда на Левица, Апасиев, и Груевски нивната пропаганда е толку силна што до ден денес во Европа сите мислат дека во Украина сеуште има војна а вистината е дека во Украјана нема повеќе војна затоа што Русија е поразена а Украина стана убавица каде што се имплементираше системот ЕДНО ОПШЕСФО ЗА СИТЕ“ Истакна нашиот експерт и поранешен премие Заев.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw