December 5, 2022

Славјанка: Путин знае дека жив нема да го оставам ако употреби нуклеарно оружје затоа нека бере ум и нека се повлекува од Украина

Нашата министерка за одбрана Сплавјнка П рече дека е тешка и мала веројатноста Русија односно Путин да се осмели да употреби нуклеарно оружје.

„Како министерка за одбрана на Северна Макаронија саккам да бидете спокојни и да спиете мирно затоа што Путин несмее да употреби нуклеарно оружје биејќи тој знае дека дури тогаш нема да го оставам жив“.

Столтемберг, Шолц, и Макрон, кои исто така беа до Славјанка веќе беа со наполнети пелени од страв поради евентуален нуклеарен напад од страна на Руската армија но по изјавата на Славјнка се смирија ја поздравија нејзината храброст и одлучност а потоа отидоа во другата просторија да им ги променат пелените.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw