June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Пендаровски: Ако Русија употреби нуклеарка ќе одговориме соодветно и безмилосно

Мобилизацијата одорена од Владимир Путин во Русија, според македонскиот претседател, Стево Пендаровски, може да ги влоши состојбите во Украина, но и во целиот свет.

Пендаровски:„Доколку очајниот Путин помисли значи доколку само помисли да употреби нуклеарки ние ќе одговориме соодветно и безмилосно Путин ќе мобилизирал 300 000 пфффф па таа бројка на војници е мачкина кашлица нека проба само па ќе види што ќе го снајде“.

Поради новата одлука на Путин Пендаровски го свика советот за безбедност на советот за безбедност било решено АРМ да биде во целосна борбена готовност но воедно и да го спреми своето тајно смертоносно оружје.

Тајното смртоносно оружје на арм се чорапи натопени во лук, оцет и пасирани варени јајца потоа овие чорапи се виткаат во топка и со помош на ластико се лансираат во редовите на непријателската војска во овој случај руската војска.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw