September 21, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Судот одлучи: Рашковски ќе биде ослободен затоа што е жртва на Заев и неговиот режим

На денешното рочиште судот одлучи дека Драги Рашковски нема никаква вина и треба да биде ослободен.

Одлуката била донесена откако било утврдено дека Рашковски е жертва на Заев и неговиот режим па бил приморан да прави како што ќе му кажат.

Адвокатскиот тим на Рашковски е задоволен од пресудата и со задоволство кажа дека успеале во невозможното и дека конечно во Македонија започна да функционира правната држава.

Обвинителот кажа дека ќе ја обжали пресудата но и дека ќе побара нов судија затоа што сегашниот судија и поротниците биле подмитени од страна на Рашковски со Фкусни мекици кои содржеле голема количина на високо квалитетен и скап кашкавал па затоа донеле нерационална и нелогична пресуда.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw