December 5, 2022

Спасовски: Командири и полицајци се замешани во криминални активности истрагата докажа дека тие шверцувале млеко и млечни производи

Денес на територијата на целата држава била спроведена голема полициска акција за разбивање на криминална група.

Во операцијата за разбивање на криминалната група било утвредено дека се замешани полицајци но и командири на полициските службеници, деталите од акцијата ги имате подолу.

Спасовски: „Сум се борел се борам и ќе се борам за правдина и чесност за жал денес откривме дека полициски службеници со помош на полициско комбе биле шверцувани млеко, јогурт, павлака, ајран, кашкавал, сирење и друг вид на високо квалитетни млечни производи како министер само можам да ви кажам дека законот ќе важи за сите и дека нема да имам милост кон никого па дури ни кон полициските службеници сите ќе си го сркаат она што си го надробиле“.

Приведените полицајци и командири кажаа дека ова е чист монтиран процес затоа што робата во полициското комбе била од пред 10 години.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА

EfIhjEhiVZjACvmw