December 5, 2022

Урсула: Ќе влеземе во конфликт со САД но Русија ни понуди одличен пакет за зимата да се помине подобро

Конечно сите на европскиот контитент знаеме на што сме иако западен балкан не е во ЕУ сепак и тој е во иста каша со ЕУ.

Високата претставничка на ЕУ Урсула кажа дека не очекува скапа струја кочан зима и тежок живот па наместо да се жалиме кукаме и плачеме треба да и бидеме благодарни на Русија за пакетот кој ни го даде затоа што тој е најдобриот во овој момент.

Покрај Урсула и останатите од ЕУ изразија благодарност до Русија и кажаа дека ќе ги зголемат санкциите кон Русија за да добиеме уште поголем и подобар пакет, а што се однесува за САД од ЕУ кажаа дека немаат намера да обрнуваат на лутењето на САД затоа што ЕУ е самостоен сојуз кој има право на свои одлуки

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100 % САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw