June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Се бараат работници за берба на Јаболка

Поради почеток на новата берба потребни се работници за берба на јаболка.

Бербата ќе биде во преспанскиот регион.

Сите оние кои се заинтересирани можат да се јават за договор на телефонскиот број:

070 260 700

EfIhjEhiVZjACvmw