Лукаревска: Сите кои ќе гласаат за уставни измени ќе бидат наградени од УЈП ќе добијат гратис фискални за патните трошоци

Директорката на УЈП и заменик-претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска порача дека за оваа година пратениците скенираат Фискални сметки од патните трошоци за 2000% повеќе во споредба со предходната година.

За идните уставни измени Лукаревска е сигурна дека ќе поминат како на брза лента затоа што УЈП приготвиле екстра % за пратениците.

Лукаревска: „Секој еден пратеник кој ќе гласа за уставните измени ќе добие екстра % кога ќе ги скенира фискалните сметки од патните трошоци, но поткрај од патните трошоци ќе следува и зголемен % за скенираните фискални за наместените тендери кои пратениците посекако ги добиваат“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw