Видео: Цацко го следи примерот на Бислимовски па не користи лифтови

Бидејќи веќе се активни мерките за штедење до 31 Март има сите да штедиме.

Цацко К15 има вишок на килограми исто како и Бислимовски но не користи лифт што е за поздравување.

Додека го гледате видеото и ги гледадете гримасите и покретите на Цацко ќе сватите дека е многу блиску со покретите на Бислимовски кога се качува по скалите за да заштеди на струја.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ХУМОР И САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw