Почина познат Македонски олигарх: Повеќе ништо нема да биде исто како порано

Вонредна вест ненајдејно почина познат македонски олигарх. Повеќе ништо нема да биде исто како порано.

Од страна на медицинските и полициските извештаи е наведено дека на телото нема пронајдено траги на насилство, но сепак телото е предадено на обдукција.

Последните наши сознанија говорат дека по смртта на овој Македонски олигарх повеќе ништо нема да биде исто како порано, моментално пеколот има големи загуби и е во стечај, вработените во пеколот (Ѓаволите) се изјаснија дека немаат подолго време земено плата но исто така бараат да им бидат платени здраственото и пензиското осигурување.

Портпаролот пеколот изјави дека пеколот западнал во финансиска криза откако кај нив бил пратен починатиот олигарх од Македонија.

Мемаџментот на пеколот заедно со вработените во моментов се чудат и се крстат затоа што неможат да поверуваат дека е можно да постои толку лош подмолен и расипан човек како олигархот од Македонија кои кај нив бил пратен од неодамна.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw