Бојан Боки 13 Заев и Лила се заортачија и сега се вистниски ПАРНО ѕвезди на малите екрани

Бојан Јовановски кој во јавноста е познат како Боки13 моментално се наоѓа на топол оброк трипати на ден во казнено поправна установа во Македонија.

Боки 13 казната затвор си ја одлежува поради позврзаност со аферата рекет.

Но и покрај тоа што е во затвор сепак Боки 13 понекогаш сеуште е активен на социјалните мрежи за да комуницира со јавноста.

Бијан објави во јавноста дека Заев и водителката лила се заортачиле и станале познати ПАРНО ѕвези на малите екрани.

Новите ПАРНО ѕвезди Зоран и Лила започнуваат со водење на едукативен квиз квизот ќе се вика КАДЕ Е РАДИЈАТОРОТ, додека Лила со наптреварувачите опипува љубопитно каде се наоѓа најголемиот радијатор, Заев на веќе инсталирани радијатори ќе дава обука како да си ги сушите испраните алишта на радијатор и да заштедите на струја.

Проектот ПАРНО ѕвезди ќе трае од 1 Септември до 31 Март наредната година.

Лила неможеше да даде дополнителна изјава затоа што врескаше под тушот бидејќи не е навиканата на новите мерки и незнае како да користи тенок млаз на вода. Што се однесува до Заев тој го потврди новиот проект но исто така и појасни дека не го познава Боки 13 туку дека го видел само од Телевизија.

Боки 13 кажа дека ја поздравува мерката за штедење па доколку во зимниот период му биде ладно во затворот ќе се покрива со Катица. Ј

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ПРИКАЗНА КОЈА Е ИЗМИСЛЕНА

EfIhjEhiVZjACvmw