СДСМ: Скопје е поплавено а ВМРО ги нема затоа бараме НАТО да прати подморници за да ја средиме состојбата

Денес главниот град на Македонија беше зафатен од големо невреме, проследено со силен дожд, град, грмежи и силен ветар,

Оваа природна непогода предизвика голем број на штети во главниот град на Република Македонија.

Новонастаната ситуација ја натера владеачката СДСМ да упати кон локалната власт предводена од ВМРО ДПМНЕ.

СДСМ: „Главниот град Скопје се дави во вода од поројните дождови а Данела и ВМРО ДПМНЕ никаде ги нема, па затоа СДСМ ќе ја превземе контролата во свои раце и ќе побара од НАТО да прати подморници во Скопје за да се среди состојбата и да продолжи животот нормално“.

Столтемберг од главната команда на НАТО им пренесе на владеачката СДСМ дека неможе да прати подморници во Скопје затоа што сите подморници на НАТО беа донирани на Украина и истите се веќе уништени од Русија.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw