February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Османи од Блед станал уште поблед кога разбра дека сме започнале само со предпреговори на главните предпреговори

На маргините на форумот на Блед министерот за надворешни работи бујар османи стана уште по блед и изгледаше како духот каспер само со коса наместо со шеширче.

Додека миснистерот Османи бил од блед поблед и едвај стоел нанозе додека разговарал со министерката за надворешни работи на Франција. Му било соопштено дека нашата земја не започнала преговори со ЕУ туку дека во моментов се водат само пред преговори на предпреговорите за предпреговорите на главните преговори во ЕУ.

Откако министерот Османи блед и зачуден стоел ја прашал министерката за надворешни работи на Франција што треба да се стори за одма да се започне со преговорите со ЕУ Министерката му посочила дека Македонија ќе мора да добие нов амбасадор, и дека новиот амбасадор има македонско потекло.

Османи пребледел кога видел дека новиот амбасадор со македонско потекло кој треба да дојде Македонија е лицето Н.Г од Унгарија.

Министерот Османи кратко посочи дека кога го видел идниот амбасадор Н.Г пребледел и доживеал најголем стрес у последниве 20 години откако дуи е дел на власта.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw