Славјанка: Доколку Русија ни го запре плинот ќе се соочи со жесток одговор од наша страна

Неофицијално денес имало мошне тензичен жежок телефонски разговор помеѓу Славјанка и Путин.

Тема на жешкиот разговор била претстојната зима и потребите кои ги има Северна Макаронија од Рускиот плин но и другите видови на фосилни горива.

Деталите од Разговорот се следните:

Ѕвони телефонот во Москва ЅРРРРРН

Путин: Овде е претседателот на Русија со кого зборувам и како можам да ви помогнам?!

Славјанка: Здраво Владимир На телефон е Славјанка од Северна Макаронија.

Путин: Северна Макаронија???? ХМММ Славјанке да не мислиш на Република Македонија? Ракија ли џапаше што си го згреши името на државата?

Славјанка: Де бе Владе па сега ти одма ракии макии биди сериозен кога ќе ти речам Северна Макаронија немој да ми правиш проблеми со Грција и ЕУ.

Путин: Е добро де ај кажи што ти треба?

Славјанка: Што правиш

Путин: Играм оро кажи ајде што ти треба не ја тупи!

Славјанка: Владимир види вака одма да си пуштил плин и гориво за државава наша поради тебе умрев од срам пред зеленски затоа што тенковите и авионите му ги дадов без гориво, ако не пуштиш тоа што ти го барам ќе се соочиш со нашиот гнев и ќе сносиш последици јасно!!!!!

Путин: Се кине од смеење и го спушта телефонот.

Славјанка: Диќ овој ми спушти од страв ама барем нема да има криза за нас се снабдивме за се што треба и тоа бесплатно, абе овој Путин да ти бил страшливец со 2 реченици го изрекетирав!

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw