Османи: Тим од Арачиново испративме на семинар во Германија ќе одржат предавање на тема „Како да дојдам до Бесплатна Струја“

Еден тим од Арачиново ќе биде испратен во Германија за да учиствува односно одржи предавање на семинар.

Семинарот во Германија го организира германската влада а целта на семинарот е едукција на германското население како да се справат со предизвикот енергетска криза.

Министерот на надворешни работи на нашата земја АЛИСА ОД ЗЕМЈАТА СЕВЕРНА МАКАРОНИЈА ја прифати поканата од германскиот колега и со тим од Арачиново замина за Германија.

Тимот од Арачиново заедно со министерот Османи ќе одржат предавање на семинарот, предавањето на нашиот тим ќе биде под мотото „ЕЛЕКТРИЧНО ПОЛЕ ЗА БЕСПЛАТНА СТРУЈА МЕЃУ НАРОДИТЕ“.

Предавањата на нашиот тим ќе бидат темелни и ќе ги опфатат следните обласити:

„Како да затвориш одредена област со стражи, како да отвориш трансформатор и како да се поврзеш на истиот, како да го начекаш тимот од енергетската компанија и да го скршиш од ќотек за нареден пат да не му текне да дојде“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw