Најнова вест: Спасовски и Габриел Бајрам започнуваат заеднички бизнис

Габриел Бајрам кој е син на поранешниот пратеник Амди Бајрам во овој момент се наоѓа зад решетки.

Бајрам иако се наоѓа во затвор тоа незначи дека треба да седи со скрстени раце баш напротив секоја една бизнис идеја е добредојдена.

Најновата вест за денеска е дека Бајрам и Спасовски започнуваат заеднички бизнис од кои планираат да имаат добар приход.

Одлежувањето на затворската казна од страна на Бајрам нема да влијае на бизнисот баш напротив додека е Бајрам во затвор ќе може да го раководи копањето на bitcoin.

Спасовски потврди дека започнуваат заедничка безнис зделка со Бајрам бидејќи затворот секако троши струја на сметка на државата не ќе биде лошо да се покопаат биткоини и да се заработи некоја паричка.

Бајрам кажа дека Спасовски е поштен човек и дека има осет за бизнис и дека во моментов се работи на случајот односно казната затвор на Бајрам да биде зголемена во интерес на новиот бизнис.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw