June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

НОВИ ДЕТАЛИ ЗА ДЕНЕШНАТА БОМБА

Нови детали за денешната политичка бомба која силно одекна во јавноста целите детали погледнете ги ТУКА

EfIhjEhiVZjACvmw