Ковачевски: Странски агент провалил во мојот кабинет Спасовски веднаш да го реши случајот тоа е наредба!

Како сегашен премиер кои мисли за доброто на народот, јас го прифаќам различното мислење и ја почитувам одлуката да се има различно мислење па дури и да се има протест пред владата но сакам поранешниот премиер Груевски да ми даде веднаш одговор на неколку мој прашања.

Моите прашања како сегашен премиер се: „Зошто баш сега кога треба да го потпишам договорот со Бугарија и да ја внесам Македонија во ЕУ Груевски се спрема да ми организира протести пред влада? Зошто Груевски ненадејно се појави во мојот кабинет како странски таен агент и потоа исчезна наеднаш? Не бе не се заебавам значи озбилно Груевски се појави во мојот кабинет како странски таен агент! Си дојдов на работа влегов и ја отклучив вратата, кога на работната маса го гледам Груевски облечен како агент на унгарска тајна служба си викам немогуче еј!!!! И како полека одев накај работната маса така Груевски постепено го снемуваше кога стасав до масата веќе целосно исчезна! Седнав на масата и си реков чекај на вибер да им ѕвонам на Макрон, и Спасовски кога гледам во виберот е бројот на Макрон ноо на виберот има слика од Груевски, проверив уште еднаш убаво и гледам бројот на Макрон ноо сликата е од Груевски, си викам ај заеби дај да земам да го потпишам договорот од Макрон пошто му ветив на човекот и кога пак чудо абе само што го отворив договорот во натре пак Груевски само овој пат беше на корица од неговата книга!!! Затоа уште еднаш го замолувам Груевски да ми даде одговори ЗОШТО СЕ СПРЕМА МИ ОРГНИЗИРА ПРОТЕСТИ ПРЕД ВЛАДА? ЗОШТО НЕНАДЕЈНО СЕ ПОЈАВИ ВО МОЈОТ КАБИНЕТ И ПОТОА ИСЧЕЗНА? ЗОШТО ПОТОА СЕ ПОЈАВИ И ВО ФРАНЦУСКИОТ ДОГОВОР И ПОВТОРНО ИСЧЕЗНА? ЗОШТО МЕ МАЧИШ БЕ НИКОЛА ТОЛКУ ЛИ ТИ ЗГРЕШИВ А? ДАЈ ТЕ МОЛАМ ОСТАВИ МЕ НАМИРА ВЕЌЕ“.

А што се однесува до Спасовски него му издавам наредба да истражи со полицијата како Груевски се појави во улога на таен агент и потоа исчезна од мојот кабинет

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ВО ЦЕЛОСТ САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА ОВА ГО НЕМА ВО РЕАЛНОСТА

EfIhjEhiVZjACvmw