February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Видео: Повикале полиција поради премногу гласно стенкање полицијата кога пристигна едвај се воздржаа да не се изнасмеат

На планетава има многу народ па како вика народната за жал се крепи земјата.

Полицијата била повикана од страна на соседите за да интервенира и да го реши проблемот со големата бучава односно стенкањето.

Кога полицијата ќе пристигне на местото на настанот ќе остане во шок и неверување а и полицајците едвај ќе се воздржат да не прснат од смеење.

Видеото од настанот го имате подолу.

EfIhjEhiVZjACvmw