December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

(Видео) Прашуваат Американци каде е Украина, а каде Русија на мапата

На почетокот на руско-украинската војна, водител прави анкета на улиците на Лос Анџелес замолувајќи случајни минувачи да му покажат каде на светската карта се наоѓаат Украина и Русија.

Ова се одговорите:

Извор: инфомакс.мк

EfIhjEhiVZjACvmw