October 7, 2022

Бесими: Зошто толку кревате врева околу даноците па платата ви е покачена за 9,4 проценти што уште сакате

Откако во јавноста се појавија поделени мислења за новите даночни мерки односно реформи Фатмир Бесими реши да даде дополнителна изјава до медиумите.

Бесими: „Незнам зошто толку се појавија мислења за новите даноци тие не се лоши и нема да го оптоварат полниот наовчаник на граѓаните и фирмите! Што ме гледате зачудено? Па убаво кажав полниот наовчаник на граѓаните и фирмите! Значи нашта влада предводена СДСМ ги покачи платите за 9,4 посто односно за речиси 50 евра и на толку многу пари што ги имате благодарение на нашата политика за економски стандарди ми крекате дека даноците биле високи!!!! Ццццц срамота срам да ви е на толку високи примања да врескате за даноците, но не сте вие криви знаам јас убаво знам тие од ВМРО и тој од Левица Апасиев ни се љубоморни на успсите и со лаги го манипулираат народот“. Заклучува Бесими.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw