December 8, 2023

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Пендаровски и Ковачевски: Работите излегоа од контрола ние сме моментално во Будимпешта и бараме со некој да бидаме цимери ве молиме за разбирање

Агенцијата ИПСОС за потребите на ВМРО-ДПМНЕ спроведе теренска анкета на јавното мислење на 1.014 испитаници за периодот од 01 до 18 јули 2022 година. Анкетата се однесува на повеќе актуелни прашања.

Кога сегашниот наш премиер ги видел резултатите од оваа анкета веднаш во самиот себеси си рекол ВМРО ДПМНЕ Сигурно ќе дојде на власт а за многу кратко време Левица ќе има поголем рејтинг од мојава СДСМ тоа е знак дека треба да ги пакувам куферите и гитла да ме нема.

Неофицијално И претседателот бил со истата мисла па сосема случајно со премиерот се сретнале на автобуска станица со куферите и се договориле да бидат цимери со надеж дека ќе најдат и трет цимер за поевтини да им бидат сметките.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw