February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Ковачевски: Со скринингот од страна на ЕУ ќе има мало задоцнување бидејќи Груевски е назначен да биде одговорен за скринингот од страна на ЕУ

Македонија ќе има проблеми и со скринингот со ЕУ во овој трнлив Македонски пат.

Од страна на ЕУ главен за скринингот е назначен Груевски кои ќе има задача да претресе се детално.

Скринингот ќе се состои во 2 дела во првиот дел ќе треба да се провери детално колку кременадли има изедено Маричиќ и дали истите се регуларно платени или рестораните биле рекетирани во храна од негова страна.

Во во вториот дел ќе треба да се провери колку странски инвестиции има донесено сдсм во овие години.

Поради погоре наведените 2 дела од скринингот Ковачевски ја даде следнава изјава.

Ковачевски: „ Народе сакам да ви кажам дека скринингот ќе се спроведе но со закаснување, затоа што ЕУ ни ја отежна работата главен за скринингот ќе биде Груевски а тоа е најтешко, но не е само тоа ЕУ ќе проверува колку кременадли изел Маричиќ и љубоморниот Груевски гарант ќе натпише, а што се однесува за странските ивестиции односно вториот дела мислам како да ви кажам абе инвестиции има ама моментално немам докази па на Груевски треба празен лист да му дадам. Поради тоа скринингот со ЕУ ќе започне со закаснување.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!

EfIhjEhiVZjACvmw