February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Ковачевски: Францускиот предлог толку добро ги отвори вратите кон ЕУ што дури и самиот Крсто Мукоски се чуди како се толку добро отворени

Ковачевски реши да ја тргне целата негативна енергија на народот која што се насочена кон францускиот предлог и ЕУ.

За таа цел нашиот премиер ја даде следнава изјава.

„ Народе народе чујте и почујте немојте да бидете противници на францускиот предлог и да потпаѓате под руско влијание, затоа што токму францускиот предлог многу добро ни ги отвори вратите кон Европа. Да бидам реален и јас на почетокот бев скрептик дали се добро отворени па затоа го повикав експертот Крсто Мукоски да каже како и колку се отворени. Да бидам реален за воља на вистината Мукоски одма дојде и ги засука ракавите во едната рака го држи францускиот предлог а со другата рака прави анализа европските врати колку и под кој агол се отворени, и веднаш човекот ми кажа значи Димо ич да не береш гајле како се отворени вративе да бидам реален ни јас вака неможам да ги отворам!!!“ Истакна Ковачевски.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw