February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Пендаровски: Стар сум веќе да одам на настани премногу ми пречи свирењето гужвата и метежот

Според информациите од кабинетот на претседателот Стево Пендаровски, прославата на Илинден ќе се одржи на платото во Вила Водно.

Бидејќи погоре наведеното не беше доволно за љубопитниот македонски народ решивме да побараме дополнителна изјава од страна на Пендаровски и мораме да признаеме дека човекот не удостои.

„Чим сакате дополнителна изјава од моја страна нема проблем мислам за тоа е претседателот епа вака луѓе јас сум веќе стар да одам по настани годините си го направија своето и премногу ми пречи свирење урлање итн на пример исто премногу ми пречеше на галичник свирењето и си реков ааа Стеве ти веќе не си за тука седи си на водно пошто секое свирење каде што има народ ти ги пробива ушите и после тоа многу те боли главата.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw