March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Повредена е девојка во Скопје откако Маричиќ и ги прегризал прстите од раката додека јадел од тостот на девојката

Денес во гратската болница во Скопје е доенесена девојка на која и биле откинати прстите како последица од гризање со заби.

Девојката е која во моментов се наоѓа во болница е надвор од животна опасност и дека опоравувањето оди добро.

Портпаролот на МВР истакна дека немилиот настан се случил кога девојката која што си купила тост сосема случајно налетала на Маричиќ, па бидејќи министерот не бил доручкуван и рекол леле маче ама тост имаш дај една апка, девојката од култура се согласила и го понудила но во истиот момент Маричиќ изгубил контрола па го проголтал целиот тост заедно со прстите на девојката. Од МВР ја замолуваат девојката да му прогледа низ прсти овој пат на министерот затоа што тој длабоко се кае и дава ветување дека ова нема да се повтори.

Девојката која што е во болница изјави дека неможе да го исполни барањето и на Маричиќ да му прогледа низ прсти затоа што повеќе нема прсти за да прогледа низ нив.

Маричиќ за медиумите кажа дека навистина жали за настанот и дека друг пат ќе се контролира повеќе иако на почетокот не бил свесен дека ги проголтал прстите на девојката и помислил дека во тостот има и пилешки прсти.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛИЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw