March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Славјанка: Руската армија ќе биде поразена на Украина и подаривме лиценца за правење на Македонски топови

Украина сеуште е место каде што истокот и западот си ги расчистуваат своите сметки преку вооружен судир.

Славјанка: „Руската армија набрзо ќе доживее тежок пораз во Украина затоа што министерството за одбрана на нашата земја им ја поклони лиценцата на Украинците како да си направат црешови топчиња и да ја поразат Руската армија“.

П.С ПУ ПУ ПУ ЖИВА ДА НЕ СУМ! ЗАБОРАВИВ ДА ИМ КАЖАМ НА УКРАИНЦИТЕ ДЕКА ЦРЕШОВОТО ТОПЧЕ РАБОТИ НА ПРИНЦИП ФЕР СООДНОС КОГА ЌЕ ПУКА ВО ИСТО ВРЕМЕ ЌЕ ЗАГИНУВААТ 5 РУСИ НО И 5 УКРАИНЦИ

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ВО ЦЕЛОСТ САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw