March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Нострадамус: Европската Унија и САД ќе се распаднат а владата на СДСМ ќе биде толку тврдоглава што ќе продолжи да бара екстрадиција на сликите од Груевски

Нострадамус за врме на неговиот живот кажал за многу работи кои денес веќе се случуваат или допрва во иднина треба да се случат.

Овој човек во повеќе наврати ја спомнал и Македонија, а овој пат за Евопската Унија САД и Македонија ќе го напише следното.

„Европската унија и САД во 2050 година нема повеќе да постојат, и покрај тоа што ЕУ и САД нема да постојат сепак владата предводена од СДСМ сеуште и во 2050 година секојдневно ќе дроби на телевизиите и социјалните мрежи дека за разлика од ВМРО ДПМНЕ и Левица тие ги почнале преговорите со фосилната унија наречена ЕУ, покрај ова инаетливата влада на СДСМ со инаетливиот министер Спасовски кои и во 2050 година ќе нема промена на шишките упорно ќе бара Унгарија да изврши екстрадиција на Сликите на Никола Груевски но и да ги предаде на Македонското МВР корисничкото име и пасвордот од фејзбук профилот на Груевски, за конечно во 2050 година Сликите на Груевски и неговиот ФБ профил бидат однесени во казнено поправниот дом во Идризово и да ја одлежат заслужената казна затвор“. Пишува во своите мемоари Нострадамус.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw