March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Љубчо: Кога ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА ќе дојде на власт ќе влеземе во ЕУ без преговори

Видете вака ЕДНОСТАВНО НЕЛИ ги повикувам сите граѓани на нашата земја дека јас и мојата партија ВМРО НАРОДНА ПАРТИЈА имаме голем план за спас на нашата земја.

„Лично јас како претседтел на погоре наведената партија која има голем број на членови доказ дека имаме голем број на членови е тоа што повеќе неможам да држам митинг во дневната соба затоа што е претесна и втор доказ дека ќе се вратиме на власт е тоа што на моите митинзи кога зборувам почна дури и жената да ми верува, е сега бидејќи ќе дојде брзо денот кога ќе се вратам на власт веднаш засукав ракави и летнав во брисел таму им одржав говор и сите беа пијани од моето зборување и ми дадоа силно уверување односно ми кажаа јасно и гласно АБЕ ЉУБЧЕ МЕЧЕ БУЦКАСТО СО БРАДИЧКА АКО ТИ УСПЕЕШ ДА СЕ ВРАТИШ НА ВЛАСТ НИЕ ЌЕ ВЕ ПИКНЕМЕ ВО ЕУ БЕЗ ПРЕГОВОРИ И ЌЕ ВИ ПЛАТИМЕ 150 МИЛИЈАРДИ ЕВРА ОШТЕТА откако ми го кажаа ова почнаа да ме штипкаат по образите што би рекол народот ми земаа јаначиња и ми рекоа ајде сега гитла назад и почни да се враќаш на власт за да исполниме што ти ветивме! Затоа народе мој НА 15 СЕПТЕМВРИИ оххх пардон Бранко така викаше, АЈДЕ БРАНКО ИЗЛЕЗИ НА ИЗБОРИ упссс пардон Груевски викаше така. Абе уствари а јас коа првпат бев премиер знае ли некој да ме потсети, не озбилно стварно не се сеќавам уствари шо има врска битно е сега народе да ме пддржиш за да ве збуцам во ЕУ одма без преговори“ Истакна сегашниот претседател на ВМРО НАРОДНА и поранешен премиер Љубчо Георгиевски.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw