March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Пендаровски: Го поздравувам Ковачевски со песната во коси да ти спијам

Нашиот државен врв е суште во дилириум откако ги започнавме преговите за преговори на главните преговори за датумот на датум кога би почнале преговори за членство во ЕУ.

Веселбата и радоста на нашите политичари била толку голема што едно време Стево Пендаровски се качил на бината целосно откачил го грабнл знамето на ЕУ земал микрофон и на оркестарот им рекол свирета ја во коси да ти спијам јас ќе ја испеам затоа што е специјален поздрав за Ковачевски.

Ковачевски се насмеал дополнително и на Пендаровски му рекол аман бре човек па од толку луѓе мене ли ме најде зарем ќе спиеш под отворено небо не заебавај ќе настинеш надвор ако спиеш

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е 100% САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА

EfIhjEhiVZjACvmw