March 31, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Вонредна вест: Поради зачестеното палење на автомобили во Македонија Спасовски го донесе следниот заклучок

Зачестеното палење на МВР го испровоцира Спасовски да донесе заклучок и да има вонредно обраќање до јавноста.

Спасовски: „Зачестеното палење на автомобилите е навистина загрижувачко, затоа што овие афтомобили се жртва во процесот нашата земја во ЕУ!!!! Автомобилите се самозапалуваат доколку нивните сопственици се противат на францускиот предлог. Затоа предлагам овое автомобили кои се замозапалија да бидат пренесени во Музејот БОРБАТА НА НАШАТА ЗЕМЈА ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ.Ќе видите дека еден ден за овие автомобили ќе се учи дека во далечната 2022 година од 19 до 21 Јули во Прилеп пукнаа и се самозапалија првите автомобили во борбата на патот за ЕУ е тоа ќе биде вистински празник за славење а не како сега 11 Октомви мислам 11 Октомври е демоде нема потреба да се слави“. Заклучува Спасовски

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА ОВА ГО НЕМА ВО РЕАЛНОСТА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw