February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Славјанка: Во Грција ќе испратиме еден ФАП еден хеликоптер и Стојанче Ангелов со гранки

Министерката за одбрана ја крена армијата нанозе да биде спремна за да помогне на нашиот НАТО сојузник Грција.

Слвјанка: „Издадов наредба нашата Армија да ги испрати сите еден воени хеликоптери за помоѓ на Грција (сите еден хеликоптери затоа што вајда само тој е исправен и прашање е дали ќе долета до опожарените места). Покрај хеликоптерот издадов наредба да се испрати и легендарниот неуништлив камион ФАП и плус го грабнав за уши Стојанче Ангелов му реков Генерале мииирно!!!! Батали го сега ЦУК земај гранките и правец гитла во Грција но не да се бањаш и да јадеш гиро туку со ганките да гасиш пожари!“.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ЦЕЛОСНА САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw