February 26, 2024

ХУМОР И САТИРА

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Заев: Ковачевски ќе добие тужба затоа што ги употребил моите патенти и мојот стил без моја дозвола

Поранешниот премиер Зоран Заев од овога на тога повторно се пушти бесен во акција овој пат е бесен затоа што Ковачевски му ги употребик патентите и стилот без негова дозвола.

Според Заев Ковачевски му ги украл патентите и стилот затоа што на патот за Брисел се сликал во авион, а сликите во авион Заев ги рачуна исклучиво на свој патент и свој стил на премиерско владеење.

Заев додаде дека кога ја видел сликата во авионот со Ковачевски доживеал голема болка и бес затоа што сликата била направена од страна на аматери.

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ!!!!

EfIhjEhiVZjACvmw