June 7, 2023

tvvesti.com

ХУМОР, САТИРА И ЗАБАВА

Спасовски: Човекот во воздух пукал со сигнален пиштол затоа што здогледал преживеан од ТИТАНИК

Вонредно обраќање на Министерот Спасовски за случајот ПУКАЊЕ ВО СКОПЈЕ ЗА ВРЕМЕ НА ПРОТЕСТОТ.

„Како министер за внатрешни работи сакам да го кажам следново, како не ви е срам значи како не ви е срам, за време на протестот во Скопје обинивте дека било пукано во невооружен народ, па нели е тоа срамота? Па истрагата покажа дека пукал во воздух со сигнален пиштол затоа што здогледал преживеани од бродот ТИТАНИК! Што не ми верувате? Ете подоле видете ја сликата што ви ја прикажувам“

НАПОМЕНА СТАТИЈАТА Е ВО ЦЕЛОСТ САТИРИЧНА ИЗМИСЛИЦА СИТЕ СЛИЧНОСТИ СЕ СЛУЧАЈНИ

EfIhjEhiVZjACvmw